Saturday, January 24, 2009

Sisters

Last night I got a picture of Rosies sister from her breeder (Pie is staying in the kennel), Oneways Party Pie. They're actually alot alike.



Both are almost 5 months old




We are doing a dog show in two weeks and as you can see, mine stand no where near as good as Pie does. I don't really know what to do so we'll just keep practicing. Jake is terrible at it..if he's left alone he stands like a king though, just not in front of the judges.

3 comments:

Anonymous said...

Vilka snyggingar!!
Selma står inte så snyggt hon heller, fast vi tränar och tränar. Nu är det hårdträning inför utställningen. På bordet kan hon stå ok, IBLAND. Men på GOLVET, vill hon absolut inte!;-)

Blev så vi blev hundvakt till alla tre i helgen, så vi har haft fem hundar hemma. Jag och Clara har bara njutit, precis så som det ska vara enligt oss. Asto tyckte det var liiiiiiite för många för hans smak. ;-)

Kramar!

Anonymous said...

Det är en himla tur egentligen att Loxy inte är utställningsbar, för han får panik uppe på bordet. *skratt* Men å andra sidan så har man ju inte tränat honom där heller, just för att han inte skulle ställas ut. Den berömda cirkeln. ;-)
Jag tycker i allafall det var jättefina bilder! :-)

Btw, jättekul om du ville gå in och tävla hos mig. Skulle vara lite kul om det blev någon mer än bara två tävlande..haha!

Ha en jättefin söndagskväll gumman!
Massa kramizar!

30Something said...

Ewa- Rosie är faktiskt bättre på golvet däremot åker svansen ner när jag ber henne att stå fint. Jag försöker jobba på "var är svansen" och det fungerar inte alls.
Jag förstår att Asto tyckte det blev lite mycket, när man inte får öka lite sakta men säkert blir det nog lätt intensiv med så många på en gång..haha,,stackarn. Kram vännen

Indra- Vad roligt, jag höll på och skrev inlägget ovan när du skrev här, för när jag var klar hade du skrivit.
Ja, utställning är mycket träna och jag är jätte dålig på att träna. Ärligt talat hinner jag inte med men försöker lite då och då i några minuter var. Det är så himla fint när hundarna är duktiga på att stå och gå i ringen.
Hoppas ni får en mysig kväll! kramar