Thursday, March 27, 2008

PartyLite

Efter en riktig bökig dag med Noah så åkte jag iväg på en PartyLite party. Fredde ringde på dagen och hörde hur stressad jag lät och sa "Du, lämna Noah här till mig när du åker ikväll." Jag genast började med alla ursäkter till varför det inte skulle fungera, han helammar ju! Fredrik bara "Då får han ta grött eller välling, han klarar sig". In i det sista var jag super nervös för han var verkligen grinig idag men jag lämnade honom och åkte. SÅ MYSIG!! Skickade bara ett SMS för att se hur det gick och fick tillbaka att det gick kanon.

Sa till tjejerna på kalaset att nu åker jag inte hem, har ni någon rödvin?? Fick jätte god kaffe och äpplepaj men jag klagar inte. Nästan 3 timmar! Första gången sen Noah föddes.

Tack för inbjudan och Tack Fredrik...så skönt!

Jag vill gärna hjälpa min vän komma igång som ska börja som säljare. Slutet på april ska jag ha en liten party, räkna med mitt tjat divor, för jag räknar med er;)

4 comments:

Anonymous said...

hallå darling blir så glad att läsa bloggen i dag ser att du tyckte det var skönt och det syntes på dig det är du värd hjärtat kram

Anonymous said...

Åh, vad fin ljuslykta! Köpte du den på Ewas ljusparty? Det är mkt fina saker faktiskt.. Åh, vad BRA att du äntligen fick lite bebisledigt! Är ju så skönt att hinna sakna dom. Så han åt tillslut den lilla rackaren.. Klart han gör, när han blir hungrig nog. Fredrik blir nog inte lika stressad av hans gnäll heller, eftersom han saknar dom där mammahormonerna som får en att svettas så fort dom skriker för länge.. *S* TACK för kommentaren i min blogg! Värmde. Kram! /K

Anonymous said...

Hej.

Gud vad skönt för dig att du kunde vara borta och koppla av det du gjorde, tror nog att noah blir kanske lite mer åt det förvånade hållet att han är med pappa själv o du inte är hemma. Det brukar gå bättre än man tror nä papporna ska ha dom första gången själv.

Åh den lycktan var fin.....

Sköt om dig vännen så hörs vi nu..
Trevlig Helg

Anonymous said...

Bra Fredrik, bra Noah, mera sånt!
:)