Friday, February 13, 2009

You know

I hate to grocery shop. I love the cabinets being full but I don't want to be the one to fill them. What's for dinner today? I'm a good cook but I do the same boring stuff everyday. I never take the time to check out new recipes and do fun stuff. I have to get better at that.
Todays shopping was a higher level of dislike even

Fredrik was of course in a meeting but he sent one of the men from the mechanics shop to give me a jump:)

4 comments:

Anonymous said...

daeling låt mig kika i din frys nästa gång så kommer det nya ideer på reccept Kram

Unknown said...

Tack! Hoppas du har haft en mysig dag i kärlekens tecken!
Ja, jag har då aldrig hört talas om en silvergrå vavva förut :) Han är superfin, klart du ska hålla hårt i honom! Bettet kanske rättar till sig med tiden?
Haha, tänk om man kunde få en elchock så att man orkade gå hem från jobbet också ;)
Kram!

Anonymous said...

ja visst är det trist att handla! tycker att handla24 är väldigt smidigt, men det händer ju att de missar nån vara och inte ersätter med annat. Och det är ju smått frustrerande, plus att det såklart är billigare att handla på Willys, så det är inte alltid vi handlar så. Angående nya recept så blir det ju i regel så att man har kanske 7-10 recept som bara går runt.. trist, man kanske skulle gå ihop ett gäng o skriva sina 10 recept o byta med varann.. få lite nya idéer :-)

30Something said...

Smilla, komsi komsi darling, jag vet att du är bäst på detta!

Emma- Ja han är så snygg och min man säger hela tiden "vad ful du är Jake, du är så ful du är söt" haha.

Katja, jag använder inte handla24 så ofta. Dels tar det lång tid att lägga in min långa lista sen är det hemsk dyrt. Ibland lyxar jag till det men oftast åker vi iväg. Jag kör med mannen, ringer innan han ska hem och så åker han och handlar. Det är skönast för då betalar han med hehe.