Monday, April 07, 2008

SUCH Mymlans Romeo "Bobby"

Jag fick just ett mail ifrån Märtha på Mymlans Kennel. Jakes pappa har gått bort idag på djursjukhuset. Tydligen hans hjärta som gav up. Bobby var utställningschampion och far till många fina valper. Skickar våra varmaste hälsningar till Ingela och Märtha med familjer och vi beklagar djupt eran sorg.

Bobby Född 1998-09-24


Far och son (Bobby och Jake)



Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himmelen & Jorden.

När ett älskat djur dör kommer det till en plats bortom Regnbågsbron.Där finns kullar & dalar med mjukt gräs där våra älskade vänner leker tillsammans hela dagarna. Det finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat & solsken som håller dem varma. De gamla & sjuka djuren blir unga & friska igen precis som vi minns dem i våra drömmar. Djuren är glada & lyckliga men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blev lämnad kvar.

Varje dag springer de omkring & leker tills den dagen kommer då en av dem stannar upp & tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas & plötsligt flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare & fortare.Han har sett dig. Du & din specielle vän möts till slut för att aldrig skiljas mer.

Lyckliga kyssar regnar ner över ditt ansikte. Dina händer smeker på nytt det älskade huvudet & du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men inte från ditt hjärta.

Sedan går ni över Regnbågsbron tillsammans.




--------------------------------------------------------------------------------
Författare okänd.
--------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

Anonymous said...

USch vad tråkigt... :(

Anonymous said...

Hmm usch vad tråkigt detta var nu då, men livet är inte rättvist ibland, spelar inte någon roll om det är två eller fyrbenta det gäller.

Men jisses vad söta de är då...

Anonymous said...

Vad tråkigt! Himla söta hundar dock, både pappa och son.
Fint skrivet om regnbågsbron.. blir lite tårögd här och klappar på Doris. Usch, om nåt hände henne vet jag inte vad jag skulle göra :-(

Zimba said...

Åh vad synd att min lilla killes Zimbas pappa har gått bort.
Men som du skriver han har det gott vid regnbågsbron.

Lena och Zimba